Samenwerking

Internationale cirkel van experten

CQ Consultancy heeft rondom zich een netwerk van experten opgezet wat, in combinatie met de expertise van de eigen consultants, de expertisecirkel in Chemometrie en Toegepaste Statistiek sluit. Alle experten die deel uitmaken van het netwerk genieten wereldfaam binnen hun eigen specifieke domein, hieronder vermeld; voor u als klant de garantie dat uw probleem met kennis van zaken benaderd en opgelost wordt.

 

Rasmus Bro staat aan het hoofd van de Chemometrie groep van 'The department of Dairy and Food Science', aan de 'Royal Veterinary and Agricultural University' van Frederiksberg in Denemarken. Tot zijn expertise domeinen behoren ondermeer multi-way analyse, multivariate calibratie en exploratieve analyse binnen het domein van de voedingsanalyse, analytische chemie, medische chemie en signal processing. More info.

Paul Geladi is Professor in de Chemometrie, staat aan het hoofd van 'The Research Near Infrared Center of Excellence (NIRCE)', is chairperson NIR Nord en Onderzoeker aan ' The unit of Biomass Technology and Chemistry' in Umeå, Zweden. Hij geniet wereldfaam als expert in ondermeer de Chemometrie, Beeld Analyse, NIR spectroscopie en Multivariate Calibratie. Meer info.

Peter Goos is Professor aan de Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen, en doceert "Total Quality Management" aan de 'International Management School' van Sint-Petersburg. Tot zijn belangrijkste expertise domeinen behoren ondermeer optimal designs en General Linear Models. Meer info.

Elaine Martin is Professor Industriële statistiek aan de Universiteit van Newcastle, en een autoriteit binnen het domein van Multivariate SPC. In het algemeen is haar onderzoek gericht op de ontwikkeling van multivariate statistische methodologieën ter verbetering van de performantie van industriële processen. Meer info.

Martina Vandebroek is Professor aan het Departement Toegepaste Economie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Ze is experte binnen het domein van de optimal designs en General Linear Models. Meer info.

Beata Walczak is Professor aan het Departement Chemometrie aan de Universiteit van Silesia, Katowice in Polen. 'Preprocessing of instrumental signals' en classificatie zijn twee van haar meer uitgesproken specialiteiten. Meer info.