Over CQ

20 jaar expertise !

CQ Consultancy werd in 1992 opgericht door Ivan Langhans en Kristine Ooms met een duidelijke missie: een brug slaan tussen de dagelijkse praktijk en hedendaagse wiskunde en statistiek.
In 2002 sloot Bas van den Bogaert zich aan bij het CQ team.

Alle CQ consultants genieten een brede expertise en rijke ervaring op het gebied van chemometrische analyses en experimental design. Mede dankzij een chemisch / statistische achtergrond, beheersen zij niet enkel de statistische methoden, maar kunnen zij zich ook inleven in de problematiek waarmee klanten in de dagelijkse praktijk geconfronteerd worden. Bedrijven die vandaag beroep doen op de diensten van CQ, appreciëren vooral de unieke combinatie van industriële ervaring enerzijds en de parate kennis van klassieke statistische / chemometrische methoden en van nieuwe ontwikkelingen anderzijds. Deze combinatie staat garant voor interactieve discussies met de klant, en een aanpak met kennis van zaken bij de ontwikkeling van een optimale strategie, om een bepaald probleem zo kost-efficiënt mogelijk op te lossen.
Wij begrijpen waar u over praat!

Bij CQ dragen wij klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven naar een onberispelijke kwaliteit van de door ons geleverde diensten, zowel naar inhoud als naar timing. Een samenwerking met een bedrijf van beperkte omvang biedt u als klant bovendien nog extra troeven: een ongeëvenaarde flexibiliteit enerzijds en een buiten-competitie prijzenstructuur anderzijds, zelfs in vergelijking met in-house alternatieven.

We zijn ook trots u kennis te kunnen laten maken met onze "Internationale cirkel van experten"; een netwerk van gerenommeerde specialisten binnen diverse chemometrische / statistische domeinen. Indien de expertise die u zoekt niet beschikbaar is binnen CQ zelf, dan vindt u deze zeker binnen het netwerk. Op die manier heeft u alvast de garantie dat uw probleem met kennis van zaken aangepakt en opgelost wordt.

Indien wij echter, ondanks dit alles, geen positief advies kunnen uitbrengen omtrent uw probleem, of geen oplossing kunnen aanreiken, dan kost dit u ook niets: 'no-cure, no-pay'!

In 2010 kreeg ons kantoor in Wallonië de erkenning van "Fasilis Facility".